INTERVIEW MET KATJA

Katja,

Wie ben JIJ?

Ik ben Katja Soors, zaakvoerster van Coaching@Work. Al meer dan 7 jaar begeleid ik introverte ondernemers die de volgende stap willen zetten in de groei van hun bedrijf.

Klanten kunnen bij mij terecht als ze hun business zichtbaarder willen maken en verder willen laten groeien op een manier die bij hun introvert zijn past. Het is immers mijn overtuiging dat ondernemerschap voor ieder van ons succesvol kan zijn, mits je onderneemt op een manier die helemaal past bij je eigen persoonlijkheid!

Vanuit zowel mijn professionele expertise als mijn eigen ervaring als introverte ondernemer, is het mijn missie dat ze hun sterktes en talenten leren inzetten als een kracht. Hierbij vind ik het belangrijk dat er vanuit een diepgaande, persoonlijke groei ook ruimte komt voor een actiegerichte, professionele groei en mindset.

Daarnaast leer ik hen ook echt connectie te maken met anderen. Want om succesvol te ondernemen zal je niet alleen sterk in verbinding moeten staan met je eigen gevoel en je business, maar ook met de mensen om je heen.

Op deze manier help ik hen hun onderneming verder uit te bouwen aangezien groeien voor een introverte ondernemer soms extra veel moeite kost.

Wat is jouw ACHTERGROND?

Katja Soors (1972)
Bio-ingenieur, Certified Coach, MBTI Trainer

Ik ben afgestudeerd als Bio-Ingenieur aan de Universiteit van Leuven in 1995. Een aantal jaren later behaalde ik een diploma in Bedrijfskunde aan de EHSAL te Brussel.

Na mijn studies begon ik te werken in de telecom- en chemische sector. Ik genoot 20 jaar van de klantencontacten, het resultaatgericht werken en van het leidinggeven. Ik bouwde ervaring op in verschillende domeinen vnl. Customer Services, Supply Chain en HR. Ik ervaarde als leidinggevende de voldoening om anderen te helpen groeien in hun functie. Ik wilde iets bijdragen, impact maken, iets doen ‘wat er toe doet’. En dus nam ik het besluit mijn carrière over een andere boeg te gooien.

Coaching@Work is geboren, een business coachpraktijk gefocust op introverte ondernemers.
We schrijven najaar 2012.
Ik heb me verder bijgeschoold tot een gecertifieerde coach (ICF) met een specialisatie als Stress & Burn-out coach. Ik ben een gekwalificeerd gebruiker van het MBTI persoonlijkheidsmodel en van het ODIN Development Compass.

Wie zijn jouw KLANTEN?

Mijn klanten zijn introverte ondernemers die hun volgende stap willen zetten in de groei van hun onderneming op een manier die bij hun introvert zijn past en die tegelijk resultaat en verbinding geeft.

Ze zijn gedreven in wat ze doen. Alleen beseffen ze dat ze te weinig uit hun business halen omdat ze zichzelf nog in de weg zitten waarbij hun verhaal niet sterk genoeg naar buiten komt.

Mijn diensten zijn vooral geschikt voor groeiende ondernemers die al een eind op weg zijn in hun ondernemerschap. Echter, af en toe ga ik ook aan de slag met diegenen die wel dromen van een eigen zaak, maar de stap tot op heden nog niet durfden zetten.

Lees hier een aantal ERVARINGEN van mijn klantenVertel eens over jouw WERKWIJZE?

Dé vraag die mij drijft in elke begeleiding is: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn klanten van hun introvert zijn een troef maken in hun ondernemerschap? Hoe kunnen mijn klanten hun introverte kenmerken en talenten optimaal benutten zodat zij zowel op persoonlijk als op business vlak kunnen groeien?

Vanuit mijn jarenlange ervaring in het samenwerken met introverte ondernemers heb ik een creatief concept ontwikkeld.

Het Coaching@Work model © bestaat uit vier grote pijlers:

1. Come into bloom: dit gaat over het beter begrijpen van hun introverte persoonlijkheid zodat het geloof in eigen kunnen en in hun ondernemerschap kan groeien.

2. Come into sight: dit gaat over het beter zichtbaar worden van zichzelf en hun business.

3. Come into results: dit gaat over concrete stappen leren zetten in het ontwikkelen van bedrijfsprocessen, het strategisch werken en het aanpakken van hun ondernemersvaardigheden.

4. Come into connection: dit gaat over leren connectie maken met anderen tijdens gesprekken, netwerken en onderhandelingen.

Ontdek meer over mijn DIENSTENWat is jouw AMBITIE?

Het is mijn ambitie om met Coaching@Work aan de wereld te kunnen vertellen wat introvert zijn kan betekenen voor iemand vanuit een positieve invalshoek.

Ik wil focussen op ondernemers die hun authenticiteit verloren zijn geraakt omdat ze geleerd hebben hoe ze zich moeten gedragen terwijl dit niet helemaal past bij wie ze zijn.

Het is mijn overtuiging dat ondernemerschap voor ieder van ons succesvol kan zijn, mits je onderneemt op een manier die helemaal past bij je eigen persoonlijkheid!


Wil je op de hoogte blijven van het belangrijkste ondernemende nieuws voor introverte ondernemers?

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief

Lees mijn blogs

Volg Coaching@Work op sociale media: LinkedIn - Facebook 

Wil je de volgende stap zetten in de groei van je onderneming op een manier die bij je introvert zijn past en die tegelijk resultaat en verbinding geeft?

Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.